StaraTV: Yksi maailman vaarallisimmista teistä 360-videona!

Autot Digi StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara oli lokakuussa 2016 ainoana eurooppalaisena mediana mukana seuraamassa miten legendaarinen autotapahtuma Cannonball Run teki paluun kolmen vuosikymmenen tauon jälkeen. Superautot ajoivat lähes 4.000 kilometriä halki Yhdysvaltojen, ja matkan varrelle mahtui myös yksi legendaarisimmista teistä.

Tail of the Dragon on yksi maailman vaarallisimmista ja samalla myös kauneimmista teistä. Robbinsvillessa Tennesseen ja Pohjois-Carolinan rajalla sijaitsevalla tiellä on noin 15 kilometrin matkalla huikeat 318 mutkaa, joista monien vieressä on kymmenien metrien suora pudotus.

Kuvasimme osan tätä maineikasta tietä 360-kameralla, ja video on nyt julkaistu YouTubessa. Mikäli omistat VR-lasit, voit katsoa videon niillä käynnistämällä videon YouTuben omassa sovelluksessa ja valitsemalla ruudusta VR-laseja kuvaavan merkin.

Voit myös katsoa tästä artikkelin alta StaraTV:n Cannonball Run -ohjelmasarjan neljännen jakson, jossa nähdään otteita Tail of the Dragonin varrelta myös tavallisena videona. Alla lisäksi linkit saman ohjelmasarjan muihin jaksoihin.

Katso muut jaksot tästä:

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 1

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 2

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 3

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 4

StaraTV: Superautojen Cannonball Run 2016 – jakso 5