Vegaani tilasi papuburgerin – sai jotain aivan muuta kuin odotti

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vegaanien voi olla välillä vaikeaa löytää ravintoloita, joiden ruokalistalla on hyviä vaihtoehtoja eläinkunnan tuotteita vältteleville asiakkaille. Sen vuoksi vegaanit ja kasvissyöjät jakavatkin usein hyviä ja huonoja kokemuksiaan verkossa, että muut voivat saada heidän kokemuksiensa avulla vinkkejä sekä hyvistä että huonoista ruokapaikoista.

Nyt Pohjois-Irlannin vegaaneille ja vegetaristeille perustetussa Facebook-ryhmässä oli julkaistu kuva yhdeksän puntaa maksaneesta annoksesta, jonka piti olla vegaaneille sopiva. Ruokalistoilla olevien papuburgereiden pihvit on yleensä tehty pavuista ja kikherneistä, mutta tällä kerralla papuburgeri osoittautui joksikin aivan muuksi.

Asiakas oli saanut eteensä hampurilaisannoksen, joka oli ollut melko surkuhupaisa näky vegaanin lautasella. Kokin näkemys papuburgerista oli ollut tavallisella lihapihvillä varustettu hampurilainen, jonka päälle on kaadettu reilulla kädellä papuja tomaattikastikkeessa.