Mies kelasi Excel-taulukkoa 9 tuntia – yksi pikanäppäin olisi riittänyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hunter Hobbs julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kelaa Excel-taulukon loppuun. Mies halusi tietää kuinka monta riviä taulukossa on ja kelasi taulukkoa yli yhdeksän tuntia saadakseen tämän selville.

Excel-taulukon alimmaiselle riville olisi kuitenkin päässyt vain Ctrl+down -pikanäppäintoimintoa painamalla, minkä vuoksi moni onkin alkanut vähättelemään haasteen tehnyttä miestä. Techguy276 paljsti kanavallaan kuinka 9,5 tunnin työn olisi pystynyt tekemään alle kahdessa sekunnissa.

Mies näyttää, että Hobbs teki kokeilunsa täysin turhaan, koska alimmaisen rivin saa selville painamalla pikanäppäintoimintoa. Osa kommentoijista on kuitenkin huomauttanut, että Hobbs ei tehnyt haastettaan turhaan, koska ainakin hän sai selville miten kauan taulukon kelaamiseen menisi aikaa.

Hobbs on muokannut myöhemmin videonsa kuvausta, jossa hän nyt kertoo, että tiesi pikanäppäintoiminnosta, mutta ei halunnut käyttää sitä. Kukaan ei siis voi olla täysin varma siitä oliko Hobbs omasta mielestään tehnyt kokeilunsa turhaan ja tiesikö hän koko ajan pikatoiminnosta vai ei.