Glitterimania leviää! Glitteriä on nyt joka paikassa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Insider Beuty on julkaissut Facebook-sivustollaan videon, joka saa aikaiseksi suunnattoman halun sukeltaa glitterin sekaan. Kyseessä on kasviperäisiä glitterimeikkejä valmistavan Glitz n Glamz -yrityksen esittelyvideo. Samalla kurkistetaan glitteritrendeihin.

Glitterin säkenöintiä näkee nykyään hiuksissa, meikeissä ja vaatteissa. Vuosituhannen vaihteesta tuttu glitterimuoti on tehnyt vahvaa paluuta trendien keskiöön jo tovin. Amerikkalainen Glitz n Glamz valmistaa riemunkirjavia glitteripaletteja säkenöintiä rakastavien käyttöön.

Glitterisävyjä saa kaikissa eri väreissä ja moniin eri käyttötarkoituksiin. Glitteristä on tullut eräänlainen ilmiö. Esimerkiksi Lontoossa on Go Get Glitter -niminen yritys, joka luo glitterin avulla erikoisia meikkejä ryhmille tai erilaisiin tilaisuuksiin. Suomessa samankaltaista yritystoimintaa harjoittaa Glitternisti.

Customize your own glitter palette

This brand lets you customize your own glitter palette

Publié par INSIDER beauty sur mardi 7 février 2017