Tällainenko unelmien poikamies olisi tosielämässä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiossa on nähty jo monta kautta suosituista Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -ohjelmista, joissa sinkkunaiset ja -miehet kilpailevat unelmien kumppanin sydämestä deittailemalla häntä samaan aikaan. Nyt Zebra Corner on julkaissut hauskan videon, jossa nähdään millainen oikea poikamies saattaisikin olla tosielämässä.

Videolla nähdään millainen unelmien poikamies voisi todellisuudessa olla. Video on leikattu hauskalla tavalla siten, että ruususeremoniat on koostettu yhteen ja unelmien poikamiehenä toimiikin 34-vuotias Mahk, joka hankkiutuu naisista eroon hieman ripeämpään tahtiin.

Mahkin ruususeremonia toimii hieman poikkeavammalla tavalla. Hän arvostelee naiset heti ulkonäön perusteella, jolloin moni saa jo alussa lähtöpassit. Tämän jälkeen hän kysyy kinkkisiä joukkokysymyksiä, joiden johdosta naiset putoavat ohjelmasta ryhmissä. Liian pienirintaiset naiset ja suuseksistä kieltäytyvät saavat lähteä ensimmäisten joukossa.