Toimistopäällikön nolo sähköposti leviää: ”Kullisi haisee oudolle”

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkista kantautuva tapaus osoittaa, miksi työpaikan sisäiset sähköpostiviestit on syytä lukea kahdesti ennen niiden lähettämistä. Eräs toimistopäällikkö tuli nimittäin vahingossa lähettäneeksi härskin viestin koko yhtiölle.

Hyvää tarkoittanut toimistopäällikkö lähetti työntekijöille viestin, jossa hän muistutti heitä tuomaan ystävänpäivänä aiheeseen liittyviä leivonnaisia. Hän liitti viestiin verkosta löytämänsä kuvan ystävänpäiväkekseistä. Mies ei kuitenkaan ollut ilmeisesti tarkistanut, mitä niissä luki.

– Kullisi haisee oudolle, yhdessä keksissä luki.

– Väärä reikä, toiseen oli kirjoitettu.

– Ota rauhassa ja ime munaani, eräässä leivoksessa julistettiin.

Brobible-sivuston mukaan toimistopäällikkö kutsuttiin nopeasti keskustelutuokioon. Mies kuitenkin selvisi mokastaan pelkällä varoituksella.