Unelmapirtelöt vievät kielen mennessään – kuvia ei voi vastustaa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pirtelöitä pidetään melko amerikkalaisina herkkuina, joita nautitaan sellaisenaan kuumina kesäpäivinä tai säästä riippumatta vaikkapa hampurilaisaterian kyljessä täyttävänä palanpainikkeena. Nyt New Yorkiin on avattu kahvila, jonka satumaiset pirtelöt ovat saaneet ihmiset huokailemaan ihastuksesta.

New Yorkissa sijaitsevassa New Territory -nimisessä kahvilassa valmistetaan pirtelöitä, jotka ovat suoraan kuin lasten villeimmistä unelmista. Pirtelöt ovat mukistaan ylitsepursuavia taideteoksia, joissa on jäätelön lisäksi muun muassa kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja strösseleitä.

Varsinkin satumainen ja värikäs Unicorn-pirtelö on alkanut valloittamaan sosiaalista mediaa vauhdilla kun tyytyväiset asiakkaat ovat julkaisseet herkusta vastustamattoman kauniita kuvia Instagramiin. Tällaisen herkun sallimisesta itselleen ei voi saada muuta kuin hyvän mielen.

latest conquest ?

A post shared by hyanggi (@hyanggibaby) on

??? @dspoons114 @newterritoriesny #pastry #les #dessertdate

A post shared by I'm good. (@abbywabby89) on

sweeter than sweet ?

A post shared by ? (@imaaan.s) on

??????☺️☺️

A post shared by I Ate NYC ? (@i_atenyc) on