Koira auttoi isää herättämään lapsen – pettämätön tekniikka

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat tietävät, että lasten herättäminen voi välillä olla vaikeaa. Useammille lapsille uni maittaisi vielä silloin kun vanhemmat tulevat herättämään, minkä vuoksi herättämisestä seuraakin monesti kiukunpuuska ja itkua. Erään isän hyvänä apurina toimii kuitenkin perheen koira.

Videolla nähdään monille vanhemmille tuttu tilanne, jossa isä yrittää herätellä lasta laittamalla huoneeseen valot päälle. Poika ei silti näytä haluavan nousta, minkä jälkeen perheen koira ryhtyy auttamaan isäntäänsä ja alkaa kiskomaan peittoa pojan päältä.

Koira hypähtää sängylle pojan päälle ja nappaa peiton reunan suuhunsa. Sen jälkeen koira hyppää alas sängystä ja vetää peittoa hampaillaan. Poika yrittää pitää peitosta vielä kaksin käsin kiinni, mutta lopulta hän häviää kisan, minkä jälkeen koira poistuu tyytyväisenä huoneesta peitto suussaan.