Vanhus sotki kaupassa Kim Kardashianin kirjat – olivat liian seksikkäitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

74-vuotias mies pidätettiin Barnes & Noble -kaupassa sen jälkeen kun hän oli sotkenut Kim Kardashinin Selfish-kirjat. Carl Puian arveltiin tehneen tuhotyö siksi, että hän vihaa tunnettua kaunotarta, mutta se ei ollutkaan miehen motiivina.

Puia oli nähnyt kaupassa kun lapsi oli katsonut Kim Kardashianin kuvia pullollaan olevaa Selfish-kirjaa. Lapsen äiti oli ottanut kirjan hänen kädestään pois ja laittanut sen takaisin hyllylle. Kun Puia oli mennyt katsomaan mikä kirja oli kyseessä, hän järkyttyi. Miehen mielestä seksikkäitä kuvia sisältävä kirja ei pitäisi olla lasten käsien ulottuvilla.

Puia oli TMZ-sivuston mukaan käynyt pyytämässä henkilökuntaa siirtämään Selfish-kirjat korkeammalle hyllylle. Kun mies oli palannut kauppaan hän oli nähnyt, että kirjat ovat edelleen samassa paikassa. Tällöin hän oli menettänyt malttinsa, hakenut punaista väriainetta ja sotkenut kirjat.