Star Trek -tähti ilmoitti: ”Minulta voi adoptoida koiran”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Star Trek -elokuvista tunnettu englantilainen näyttelijä Sir Patrick Stewart kertoi Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän on alkanut auttamaan eläinsuojia. Stewart hoitaa nykyään koiria, jotka etsivät loppuelämän kotejaan.

76-vuotias Sir Patrick Stewart kertoi, että hänellä on aiemmin ollut koira, mutta se piti lopettaa. Nyt hän on alkanut auttamaan eläinsuojaa, ja toimiikin kennelin ja pelastettujen koirien välissä väliaikaisena kotina ja hoitajana eläimille. Stewart hoitaa koiria aina niin kauan kunnes he löytävät lemmikille sopivan loppuelämän kodin.

Tällä hetkellä Stewart hoitaa juuri hänen luokseen kotiutunutta Ginger-nimistä pitbullia, joka on pelastettu koirataisteluringin pentutehtaasta. Stewart kuvailee koiraa ystävälliseksi, iloiseksi ja kauniiksi ja toivoo, että hänen sosiaalisen median kampanjointinsa tuottaa pian tulosta ja koiralle löytyy rakastava loppuelämän koti.