Danielle Peazer on veretseisauttava bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

One Direction -yhtyeen jäsen Liam Payne on seurustellut jo pitkään laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli Cheryl Colen kanssa. Ennen Cheryliä Liam seurusteli pitkään toisen todella näyttävän kaunottaren kanssa, mutta tuo suhde päättyi lopulta eroon.

Nyt ex-tyttöystävä Danielle Peazer on kuvattu rannalla, kun hän vietti aurinkoista päiväänsä Floridan Miami Beachilla. Upeavartaloinen kaunotar ei ole kadonnut julkisuudesta, vaikka hänen suhteensa One Direction -komistukseen on päättynyt jo kauan sitten.

Danielle Peazer oli aikoinaan 22-vuotias aloittaessaan seurustelun tuolloin vielä 16-vuotiaan popparin kanssa. Peazerin mukaan hän olisi ollut kummissaan, mikäli Liam Payne olisi sittemmin seurustellut saman ikäisen tai nuoremman naisen kanssa. Cheryl Cole ja Liam Payne ovat tapailleet toisiaan siitä lähtien, kun kaunotar erosi aviomiehestään Jean Bernard Versinistä. Suhde kehkeytyi pian vakavammaksi ja pari seurustelee onnellisesti.

Splash
Splash
Splash