Teflon Brothers tekee suomalaista musiikkihistoriaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers tekee suomalaista musiikkihistoriaa 12. toukokuuta julkaistavalla Circus-albumillaan. Se on ensimmäinen suomalainen albumi, joka on jo ennen julkaisua ylittänyt tuplaplatinarajan. Levyltä julkaistuja singlejä on streamattu jo yli 40 miljoonaa kertaa.

Teflon Brothersin musiikkia on streamattu yhteensä yli 88 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoille on kertynyt yli 32 miljoonaa katselua. Toukokuussa julkaistava albumi on yhtyeen viides pitkäsoitto. Tänään 17. maaliskuuta räppitrio julkaisee uuden singlensä Arvon leidit, joka on seitsemäs singlelohkaisu toukokuussa julkaistavalta albumilta.

13. toukokuuta juhlistetaan albumin julkaisua Helsingin jäähallissa. Teflon Circus -nimellä kulkeva konsertti tuo Helsingin jäähalliin lahjakkaita nuoria taiteilijoita sirkusartistikoulutuksesta Lahdesta.