Laulajalegenda mainitaan lukuisissa kappaleissa – nyt hän kuunteli ne itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöiden nimien pudotteleminen lyriikoissa on räppisanoituksille ominaista. Monissa kappaleissa viitataan menneisyyden tunnettuihin henkilöihin tai voidaan esimerkiksi kritisoida tai nostaa jalustalle tällä hetkellä ajankohtaisia julkisuuden henkilöitä.

Nyt muusikko Michael Bolton laitettiin kuuntelemaan useampien artistien esittämiä kappaleita, joissa hänen nimensä on mainittu. Pitchfork on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa Bolton reagoi kappaleisiin ja analysoi asiayhteyksiä, joissa hänen nimensä mainitaan.

64-vuotias laulajalegenda Michael Bolton on tunnettu monista klassikkokappaleista, joita ovat muun muassa When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind ja Go the Distance. Nyt mies pääsi kuulemaan miten muut artistit hänestä puhuvat.

Michael Boltonilla oli hymy herkässä kun hän kuunteli muiden artistien kappaleita, joissa hänen nimensä mainitaan. Boltonista puhuttiin vaaleaihoisten ihmisten suosikkilaulajana ja yhdessä kappaleessa mies kertoi jopa rakastavansa erästä naista niin paljon, että suostuisi tatuoimaan Michael Boltonin nimen ihoonsa.