Taapero inhoaa kylpyä – vanhemmilla jokailtainen taistelu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hupaisia videoita, joissa kissat ja koirat ovat vastustelleet pakollisia kylpyhetkiä viimeiseen asti. Nyt videolle on kuvattu surkuhupaisa tilanne, jossa nähdään miten surulliseksi pieni taapero tulee kuullessaan, että hänen tulisi mennä kylpyyn.

Monet vauvat ja pikkulapset rakastavat kylpemistä. Vedellä ja kylpyvaahdolla leikkiminen on monien mielestä hauskaa, mutta eräs pikkutyttö on kuitenkin aivan toista mieltä asiasta. Videolla nähtävä pikkutyttö ei haluaisi kylpyyn mistään hinnasta ja tekee sen isälleen hyvin selväksi.

Taapero makoilee mukavasti kainalossa kuullessaan, että hänen tulisi mennä kylpyyn. Mies yrittää houkutella lasta hauskalla kylpyvaahdolla, jolla lapsi voisi leikkiä, mutta tyttö ei siltikään halua kylpyyn koska hän ei pidä siitä. Lopussa mies tarjoaa pikkuiselle välipalaksi kananmunaa, jolloin itku loppuu heti.