Wolt paljasti: Näin Helsingissä, Tampereella ja Turussa syödään

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaiset ruokaa kuljettavat palvelut ovat kasvaneet nopeasti hyvin suosituiksi ja suomessakin monista kaupungeista pystyy tilaamaan keskustan ja suurimpien lähiöiden alueella ruokaa kotiin lähes mistä ravintolasta tahansa. Nyt Wolt-sovellus on julkaissut mielenkiintoista tietoa siitä, mistä ravintolasta ja mitä ruokaa Tampereella, Helsingissä ja Turussa tilataan eniten sovelluksen avulla suoraan kotiovelle.

Tampereella kymmenen suosituimman annoksen joukossa oli neljä siipiateriaa, mikä ei sinänsä tule tamperelaisille varmastikaan yllätyksenä. Kaikista suosituin ravintola Tampereella oli Siipiweikot, josta tilattiin eniten Iso ateria -nimistä annosta. Tampereella suosituimmat ravintolat olivat Siipiweikot, Naughty BRGR, Sticky Wingers, Fafa’s, Hook, Pancho Villa, Maka Sushi, Wanha Tappi, Söpö Himalaya ja Subway Sammonkatu.

Turussa tilattiin eniten ruokaa kebab-pizzerioista, mutta mukaan mahtui täälläkin myös suosittu Fafa’s sekä intialainen, meksikolainen ja kiinalainen ravintola. Turussa suosituin annos oli Kuningas Kebab -ravintolasta tilattuna kebab ranskalaisilla. Muut tilatuimmat ravintolat olivat Delhi Darbar, Fafa’s, Milan Kebab & Pizzeria, Taco Nito, Pub Niska, Baan thai, Kiinanmuuri, Arnolds ja Pajamäen kioski.

Helsingissä ihmiset tilaavat eniten mukaan pizzaa, sushia ja hampurilaisia. Suosituin kotiinkuljetettu annos Helsingissä on Naughty BRGR -ravintolan NYC Cheese Burger -hampurilainen. Hyvänä kakkosena myös Helsingissä tuli Fafa’s, jonka jälkeen muut suositut ravintolat olivat Putte’s Bar & Pizza, Sushi Forest, Tortilla House Roba, Kimchi Wagon, Hook, Skiffer, Chalupa ja KOKORO Sushi.