Orpo lepakkovauva maistoi hedelmää – rakastui heti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pitävät lepakkoja pelottavina eläiminä. Lepakkoja nähdäänkin useimmiten kauhuelokuvissa, joissa ne hyökkäävät parvina ihmisten päälle ja takertuvat heidän hiuksiinsa. Nyt videolla nähdään kuitenkin erittäin suloinen yksilö, jota ei pysty millään muotoa pitämään kammottavana.

Megabattle on julkaissut YouTube-kanavallaan videon suloisesta pelastetusta lepakosta, joka nauttii hoitajansa käsittelystä. Videolla hoitaja antaa Asha-nimisen lepakon maistaa enimmäistä kertaa päärynää, joka näyttäisi pikkuiselle maistuvan erinomaisesti.

Videolla kuusikuinen Asha-lepakko makoilee hoitajansa kädellä ja saa maistaa päärynää ensimmäistä kertaa. Asha pitää maistamastaan ja käskyttääkin välillä hoitajaa hyvin selvästi antamaan sille aina uuden hedelmän palan kun lepakko on saanut edellisen nielaistua.