Gigi Hadid vihaa poskipunaa – paljasti muutkin erikoisuutensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa hyvää vauhtia tekevä 21-vuotias kaunotar Gigi Hadid toimii tyyli-ikonina monille nuorille naisille. Mallin vaatetyyli ja muotitaju ovat aina pettämätön yhdistelmä rentoa ja huoliteltua, ja kaiken kruunaa vielä naisen pitkät löysille laineille kiharretut hiukset.

New Yorkin muotiviikoilta palattuaan Gigi Hadid istuutui Reebokin haastateltavaksi. Urheilumerkin pitämässä This or That -haastattelussa Hadidin tuli kertoa aina kahdesta erilaisesta tyyliin ja kauneuteen liittyvästä vaihtoehdosta, että kummanko hän valitsisi.

Gigi Hadid kertoi haastattelun aikana suosivansa klassista ja rentoa tyyliä. Hän myös paljasti rakastavansa aurinkopuuteria, mutta vihaavansa poskipunaa. Hadid kertoi suosivansa aina hiuksissa ylös kiinnitettyä ponihäntää sen helppouden vuoksi mielummin kuin laineilla olevia kiharoita. Kaunottaren onneksi hänen ei kuitenkaan usein tarvitse huolehtia itse omista kiharoistaan.