Fitnessgurua ihaillaan aitouden vuoksi – ja syystäkin!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään paljon fitness-ammattilaisia ja kunto-ohjaajia, jotka julkaisevat upeita muutoskuvia asiakkaistaan. He haluavat motivoida seuraajiaan omilla kuvillaan ja myös kuvilla muistakin todella hyväkuntoisista ja rasvattomista vartaloista. Anna Victoria -niminen fitnessguru haluaa myös motivoida ihmisiä Instagramissa, mutta tekee sen kuitenkin virkistävän aidolla tavalla.

Anna Victoria on The Fit Body Guide -kunto-ohjelman luoja. Häntä seuraa Instagramissa yli 1,3 miljoona ihmistä, joista moni haluaa saada naiselta motivaatiota ja hyviä neuvoja. Naiset tuntuvat rakastavan Anna Victorian aitoutta, koska nainen ei peittele vartalonsa makkaroita tai niin sanottuja huonoja päiviä.

Anna Victoria julkaisee itsestään näyttäviä kuvia, mutta hän ei pelkää näyttää vartalonsa muotoja epäimartelevimmissakaan valoissa tai asennoissa. Nainen yrittää välittää hyvinvoinnin ja terveellisen ruokvalion lisäksi esimerkillään sanomaa, että itselleen ei kannata olla liian ankara vaan rakastaa myös jokaista vatsamakkaraa kunhan itsellä on hyvä olo.

https://www.instagram.com/p/BPV9-cUA09D/

https://www.instagram.com/p/BSZieiogZA5/?taken-by=annavictoria