Chris Pratt nautti kiinteistä pakaroistaan

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä on treenannut itsensä todella hyvään kuntoon monia fyysisiä elokuvarooleja varten. Mies tarkkailee syömisiään jatkuvasti ja tekee terveellisiä valintoja, minkä vuoksi hänestä tuntuukin välillä siltä, että syöminen ei ole enää hauskaa.

Chris Pratt on alkanut esittelemään faneilleen välillä omia terveellisiä välipalojaan hänen Instagram-kanavallaan. Tällä kerralla mies söi rasiallisen kurkkurullia. Ohueksi siivutetut kurkkuviipaleet oli kääritty rullalle ja niiden sisälle oli laitettu parsaa ja kananmunaa.

Prattin mukaan kurkkurulliin oli laitettu kaiken maun sijaan pelkkää ravintoa. Syöminen ei ole enää miehen mielestä hauskaa, mutta hän kuitenkin nauttii terveellisen ravinnon aikaansaamista tuloksista vartalossa. Näyttelijä kertoo ihailevansa peilin kautta timmejä pakaralihaksiaan, joissa ei ole rasvaa vaan pelkästään kiinteät pyöreät lihakset.