Näillä meikkivinkeillä nuoremmaksi – neljä hyvää niksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamisen avulla pystytään korostamaan haluttuja piirteitä ja myös häivyttämään kasvojen epäkohtia. Meikkien avulla naiset ovat aina koittaneet joko lisätä kasvoilleen muutamia vuosia näyttääkseen aikuisemmilta tai poistaakseen näkyviä ikääntymisen merkkejä saadakseen nuorekkaamman ilmeen.

Meikkitaiteilija Oonagh Connor kertoi Daily Mail -lehdelle neljä parasta niksiä, joiden avulla naiset voivat meikata itsestään nuoremman näköisen.

1. Roikkuvat luomet

Roikkuvien luomien kohdalla esimerkiksi kulmakarvat kannattaa muotoilla ja piirtää hieman ylemmäksi. Luomiväri kannattaa levittää varjostamalla ulkonurkka ja viimeistelemällä tyyli ylöspäin osoittavalla siipimäisellä rajauksella, joka antaa luomelle ryhtiä.

2. Silmäpussit ja tummat silmänaluset

Tähän auttaa ihonsävyä hieman vaaleampi korostusväri tai peiteaine, jolla tummat silmänaluset saadaan peittoon ja katse näyttämään pirteämmältä.

3. Naururypyt

Silmien sivuille ja poskipäiden päälle ilmestyvät naururypyt saadaan katoamaan ohjaamalla henkilöiden katse rypyistä pois. Tämä onnistuu vaalentamalla silmien alla olevaa aluetta ja lisäämällä vaaleanpunaista poskipunaa.

4. Alaspäin valuvat posket ja leukaperät

Kasvoille kannattaa tuoda lisää ryhtiä varjostamalla poskipään alaosaa ja tuomalla valoa poskipäiden päälle.