Kasmir palaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan – mukana finaalissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara paljasti taannoin, että useat suomalaiset tiedotusvälineet uutisoivat törkeän virheellisesti Axl Smithin salakatselutapauksesta ja leimasivat perusteettomasti artisti Kasmirin osasyylliseksi. Virheellisten uutisten seurauksena Kasmir poistettiin MTV-kanavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta.

– Tanssii Tähtien Kanssa on ohjelma tanssin lumosta ja viihteestä. Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kommentoi tuolloin.

Vasta päätöksen jälkeen selvisi, että kohu Kasmirin ympärillä perustui ainoastaan useiden medioiden huolimattomuuteen. Nyt Kasmir tekee kuitenkin paluun samaan ohjelmaan. Hän on nimittäin mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kaksiosaisen finaalin toisessa osassa, joka nähdään televisioissa suorana lähetyksenä 23. huhtikuuta.

– Suorassa lähetyksessä kaikki kolme paria tanssivat viimeiset tanssinsa TTK-parketilla, esittäen kaksi tanssia, joista yksi on yleisön valitsema lattari tai vakiotanssi, sekä itse suunnittelemansa freestyle-esitys. Finaalia tähdittää myös juhlakaudella tanssinut Kasmir, MTV vahvisti.