Jude Law Harry Potter -suosikkihahmon nuoreksi versioksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.K. Rowlingin kirjojen maailmaan sijoittuvan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan jatko-osan valmistelut ovat käynnissä täydessä tohinassa. Jatko-osassa tullaan näkemään myös Harry Potter -sarjasta tutun hahmon, Albus Dumbledoren nuorempi versio.

Nuoren Dumbledoren rooliin on kiinnitetty brittinäyttelijä Jude Law. Harry Potter -elokuvissa hahmoa esittivät Richard Harris ja Michael Gambon, joka astui rooliin Harrisin menehdyttyä vuonna 2002.

Variety-sivuston mukaan rooliin oli kaavailtu lukuisia tunnettuja brittinäyttelijää, kuten Christian Balea ja Benedict Cumberbatchia. Jatko-osassa ovat mukana myös Grindelwald-pahista näyttelevä Johnny Depp ja ensimmäisestä elokuvasta tuttu Eddie Redmayne.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasarjasta kaavaillaan peräti viisiosaista. David Yatesin ohjaaman jatko-osan ensi-ilta on loppuvuodesta 2018.