13-vuotias tapasi Bart Simpsonin – ei ollut uskoa korviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on ollut monta kertaa vaakalaudalla, kun sen ääninäyttelijät ovat vaatineet lisää palkkaa jatkaakseen sarjan tekemistä. Sarjan tähdistä tärkein on Bart Simpsonin ääntä näyttelevä Nancy Cartwright, jota harva kuitenkaan tunnistaa kadulla.

Nyt Nancy Cartwright pääsi yllättämään 13-vuotiaan teinipojan, joka yritti kaupitella hänelle koulunsa tuotteita kerätäkseen rahaa. Poika ei tunnistanut Cartwrightia, joka jekutti häntä hetken aikaa ennen henkilöllisyytensä paljastamista. Sitä ennen poika ehti jo kehua ääninäyttelijää tämän odottamattoman aidonkuuloisesta imitaatiosta.

Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä oli aito Bart. Samalla hän sai myytyä kymmenen rasiaa tuotteitaan ja sai vieläpä nimikirjoituksen.