Valeria Orsini rohkeissa uikkareissa – vilautusvaara koko ajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan on koko ajan enemmän tulijoita kuin sinne mahtuu, mutta silti kuumia A-sarjan malleja ilmestyy vain harvakseltaan. Parhaillaan jalansijaa mallimaailmassa yrittää saada kolumbialainen fitness-kaunotar Valeria Orsini, joka nousi otsikoihin muutaman kerran jo viime vuonna.

Eilen Valeria Orsinin ja hänen ystävänsä Julissa Neal olivat nauttimassa kirjaimellisesti täysin rinnoin aurinkoisesta kelistä Miamissa sijaitsevan hotellin uima-altaalla. Valeria sai ansaitsemansa huomion muilta hotelliasukkailta, sillä hänen kurvinsa eivät varmasti jääneet keneltään huomaamatta.

Kolumbialaisella Valeria Orsinilla on sukujuuria lisäksi myös Italiassa ja Puerto Ricossa. Hän on viime aikoina ryhtynyt saamaan enemmän suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Aika näyttää pääseekö kaunotar nousemaan mallitaivaan kiintotähdeksi vai unohdetaanko hänet parissa vuodessa.

Splash
Splash
Splash
Splash