Mitä ihmettä? Kohumalli lentokentällä rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailmassa on jo vuosien ajan ollut vallalla trendi, että naistähdet esittelevät rintojaan mitä erilaisimmissa paljastavissa asuissa, joista yhä useampi on viime aikoina ollut tavalla tai toisella läpikuultava. Nyt mallikaunotar Ju Isen on asettanut läpikuultavuudelle uuden tason.

Ju Isen nimittäin kuvattiin saapumassa lennolta portugalilaisella lentokentällä käytännössä täysin läpinäkyvässä seitinohuessa paidassa, joka paljasti paidan sisällön täysin. Toimittajat ja kuvaajat olivat innoissaan näin rohkeasta asusta, mutta kaikki silminnäkijät tuskin pitivät siitä yhtä paljon.

Isen saapui Lissaboniin osallistuakseen Love on Top -realityohjelmaan. Hänet tunnetaan kotimaassaan Brasiliassa muun muassa aktiivisena ja näkyvänä mielenosoituksiin osallistujana. Niissäkin hän on saanut huomiota lähinnä paljastamalla itseään.

Splash
Splash
Splash
Splash