Skandaali! Harry Potterin käsikirjoitus varastettu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusin Harry Potter käsikirjoitus on varastettu Birminghamissa. Käsikirjoitus oli J.K. Rowlingin käsin kirjoittama 800-sanainen teksti, joka oli kirjoitettu A5-kokoisen kortin kummallekin puolelle. Käsikirjoitus oli alun perin myyty huutokaupassa, mutta nyt se on joutunut tuntemattomien käsiin.

J.K. Rowling on kirjoittanut käsin korttiin uuden Harry Potter -kirjan käsikirjoituksen. Uuden mahdollisen kirjan käsikirjoituksessa kerrotaan BBC-uutisten mukaan, että kirja olisi koko kirja- ja elokuvasarjan esiosa, joka sijoittuisi aikaan ennen Harry Potterin syntyä.

Käsikirjoituksen mukaan uudessa tarinassa tultaisiin näkemään Harry Potterin velhoisä James Potter ja pojan kummisetä Sirius Black silloin kun he ovat itse teini-ikäisiä poikia. 2008 vuonna kirjoitetusta käsikirjoituksesta oli maksettu huutokaupassa 25.000 puntaa.

Poliisi on varma siitä, että vain todelliset Harry Potter -fanit tulisivat olemaan valmiita maksamaan varkaiden haluaman summan käsikirjoituksesta. Nyt poliisi onkin kääntynyt Harry Potter -fanien puoleen ja pyytää heitä ilmiantamaan heti vihjeet, joita he mahdollisesti voivat käsikirjoituksen olinpaikasta saada.