Juontaja pyysi Simone Bilesia hymyilemään – olympiamitalistilta osuva vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen voimistelijatähti Simone Biles kilpailee tällä hetkellä Dancing with the Stars -tanssikilpailussa. Simone Bilesin ja hänen tanssiparinsa suorituksen jälkeen juontaja teki virheen ja kysyi nuorelta naiselta, että miksi hän ei hymyillyt tuomareille kritiikin aikana. Bilesilla oli tähän yllättävän naseva vastaus valmiina.

Tuomarit eivät olleet täysin tyytyväisiä olympiakultaa voimistelussa voittaneen Bilesin tanssisuoritukseen, minkä vuoksi he antoivat tanssista paljon kritiikkiä. Simone Biles kuunteli kritiikin ja tuomareiden palautteen vakava ilme kasvoillaan, minkä jälkeen juontaja sanoi naiselle: ”Odotin koko ajan, että olisit hymyillyt tuomareille”.

Simone Biles oli selvästi ärsyyntynyt ja yllättynyt juontajan kommentista, minkä vuoksi hän vastasi miehelle nasevasti: ”Hymyileminen ei tuo kenellekään kultamitaleja”. Myöhemmin nainen kuitenkin selvensi, että hän oli hyvin liikuttuneessa tilassa ja lähellä purskahtaa itkuun. Bilesin ei ollut tarkoitus vastata juontajalle tylysti vaan pelkästään realistisesti koska hän ei pystynyt tilanteessa hymyilemään.