Khloe Kardashian säväyttää uima-altaalla – miesten päiväuni uikkareissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realityohjelmassa nähtiin äskettäin jakso, jossa Khloe Kardashian halasi siskonsa ex-mies Scott Disickin kanssa ilmeisesti marijuanasätkä kädessään. Tapauksesta nousi välittömästi kohu. Nyt Khloe nähdään poseeraamassa tuoreissa mainoskuvissa.

Kardashian poseeraa Protein Worldin mainoskampanjassa uima-altaan reunalla näyttävissä keltaisissa uikkareissa.

Khloe on avoimesti myöntänyt edellä mainitussa jaksossa nähdyn sätkän olleen marijuanaa. Hänen mukaansa rennolla lomareissulla voi poltella, etenkin kun kannabiksen käyttö on laillista heidän lomakohteessaan Costa Ricassa. Myös Kardashianien kotivaltio Kaliforniassa kannabiksen viihdekäyttö on laillista.

Suomessa hampun kasvattaminen huumausainekäyttöön tai sen hallussapito, maahantuonti, myynti, levitys ja käyttö on kiellettyä. Suomessa on tehty neljä kansalaisaloitetta kannabiksen dekriminalisoimiseksi, mutta ne eivät ole saaneet vaadittavaa 50.000 kannattajaa eduskuntakäsittelyä varten.

Splash
Splash
Splash
Splash