Hurja väite: Uusi ihmislaji löytyi Kiinasta – näkee pimeässä kuin kissat!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Alien Disclosure Group -niminen Youtube-kanava on julkaissut viisi vuotta sitten videon, jolla esitellään uudenlainen ihmisrotu. Video on lähtenyt nyt leviämään viraalina erilaisten salaliittoteorioita esittelevien sivustojen uutisissa. Väitteen mukaan uuden ihmisrodun edustaja näkee pimeässä.

Kiinalainen Dahuan kylä on päässyt maailmankartalle Nong Yousui -nimisen pojan ansiosta. Kylässä asuva lapsi on sinisilmäinen ja eroaa suuresti muista alueen ihmisistä. Hänen sinisten silmien väitetään olevan avaruusolioiden ja ihmisen risteymän tulosta, sillä pojan on kerrottu näkevän pimeässä yhtä hyvin kuin valoisalla.

Ufotutkijoiden mukaan Nongin silmien väri on osoitus uuden ihmisrodun syntymisestä. Silmien verkkokalvojen kerrotaan hohtavan pimeässä kissojen silmien tyyliin. Silmien väri määräytyy yleensä geenien mukaan, joten kyseessä saattaa olla tuikitavallinen mutaatio.