Mikroaaltouunista tehtiin pelikonsoli – ja se vieläpä toimii

Digi · Tim Isokivi

Ruoka lämpenee mikroaaltouunilla yleensä melko nopeassa ajassa, mutta joillekin parin minuutin odotuskin voi olla liikaa. Sen vuoksi Youtube-keksijä Colin Furze muunsikin mikron toimivaksi pelikonsoliksi.

Furzen tuoreella videollaan esittelemä Play-o-Wave on päällisin puolin normaali mikroaaltouuni. Sen oveen on kuitenkin lisätty näyttö, joka mahdollistaa videopelien pelaamisen ruokaa odotellessa. Mies esittelee keksintöään pyöräilyaiheisella retropelillä lämmittäessään samalla sipulia.

Video on osa Furze’s Invetion Show -sarjaa. Siinä Furze pyytää katsojia lähettämään hänelle ideoita, joiden pohjalta mies luo uusia hämmästyttäviä keksintöjään. Mies on aikaisemmin luonut muun muassa kotitekoisen Iron Man -puvun, mikroaaltouunin tapaan toimivan pikajäädyttimen ja toimivan lentopyörän.