Sofia Richie juhli bikineissä superjahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien 18-vuotias tytär Sofia Richie seurusteli viime kesänä poptähti Justin Bieberin kanssa kuukauden ajan. Suhteesta julkisuuteen singahtanut neitokainen on sittemmin yhdistetty romanttisessa mielessä moniin muihinkin julkkismiehiin. Viime viikonlopun hän vietti Monacossa.

Sofia lomaili Monacossa yhdessä ystäviensä kanssa. Heidät kuvattiin upealla Serenity-huvijahdilla nauttimassa aurinkoisesta Formula 1 -kisapäivästä uiden ja vesiskootterilla kaahaillen.

Sofia Richien mukana jahdilla olivat niin ikään Justin Bieberin kanssa seurustellut Chantel Jeffries sekä heidän ystäviään. Nuoret kaunottaret järjestivät sekä ympärillä huvijahdeilla olleille ihmisille että myös paparazzeille näyttävän bikinishow’n.

Splash
Splash
Splash