Brittimiesten päiväuni rannalla – povi paljastaa jättisuosion syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way is Essex -realitysarja on nauttinut jo vuosien ajan jättisuosiosta ympäri maailmaa, ja sarja on saanut runsaasti seuraajia myös Suomessa. TOWIE on tehnyt monista realitytähdistään kansainvälisiä julkkiksia, ja parhaillaan läpimurtoaan tekee kurvikas Kate Wright.

Kate Wright kuvattiin nyt nauttimassa rantalomasta Espanjassa brittitähtien suosimalla Ibizalla. Paparazzikuvista selviää samalla myös miksi Wrightistä on muodostunut Iso-Britanniassa miljoonien miesten päiväuni. Neitokaisen muodokas povi ei nimittäin ole syistä ainakaan pienin.

Ylihuomenna 26 vuotta täyttävä Kate Wright on syntynyt Essexissä, joten hän sopii hyvin The Only Way is Essex -sarjan tähdistöön. Hän on kertonut käyvänsä kuntosalilla viisi kertaa päivässä. Nykyisin Wright on myös huippusuosittu sometähti, sillä hänellä on yli puoli miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Splash
Splash
Splash