Ireland Baldwin alusvaatekuvassa: ”Tällainen minä olen. Ota tai jätä!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 21-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin, mutta kauneudestaan huolimatta tuntee silti paineita samalla tavalla kuin muutkin.

Ireland Baldwin on saanut tarpeekseen siitä, että hän on jatkuvasti arvostelevien silmien alla. Nyt hän päätti itse julkaista itsestään kuvan, jossa hän poseeraa nuden värisissä rintaliiveissä ja mustissa pikkuhousuissa. Kuvan yhteydessä hän kertoo, että hän ei tule ottamaan tylyjä kommentteja vastaan enää keneltäkään.

Baldwin kertoo kuvatekstissä miten häntä on haukuttu liian kalpeaksi ja miten hänen on toivottu olevan sirompi. Naiselle on myös sanottu, että hän on mennyt pilaamaan itsensä tatuoinneilla. Nainen myöntää, että välillä tylyt kommentit saavat hänet tuntemaan olonsa huonoksi, mutta juuri tällä hetkellä hän kuitenkin rakastaa jokaista kurviaan.

This is who I am, take it or leave. I am not going to be body shamed for being pale or not stick thin. I'm not going to spend hours photoshopping my authenticity away. I'm not going to beat myself up for not looking like someone else. I'm not going to be told that I'm damaged goods because of my tattoos. Most days I'm self conscious, but today I love every curve and edge. Your body should be treated with the dignity and respect it deserves. I want to be as real as possible with everyone that follows me because to be quite honest, what the is even the point of social media if you can't be who you truly are? I'm not here to mindfuck all of you into believing I am something that I'm not. I'm forever on a journey of finding my better self and I will continue to work as hard as I can to make MYSELF proud. Today I hope everyone is proud of who they are and can recognize what they can accomplish! 🌹

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on