84 prosenttia naisista pettyy miehen seksisuoritukseen yhden illan jutuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni sinkkuna elävä nainen ja mies on harrastanut yhden illan kestäviä suhteita. Toisinaan yhden illan jutut voivat tuottaa toiselle osapuolelle pettymyksen jos hän on toivonut suhteelta pidempää kestoa kuin yhden yön. Nyt Dr.Ed-sivusto selvitti mitä mieltä ihmiset oikeasti ovat lyhytkestoisista seksisuhteista.

Kyselyssä selvitettiin 500 eurooppalaisen ja 500 amerikkalaisen avulla mitä mieltä he ovat oikeasti yhden illan jutuista. Kotimaasta riippumatta miehet olivat yleisesti tyytyväisempiä lyhytkestoisten seksisuhteiden jälkeen kuin naiset. 38 prosenttia eurooppalaisista ja 32 prosenttia amerikkalaisista miehistä olivat hyvin tyytyväisiä siihen miten yhteinen yö oli vietetty.

Naisten kohdalla tyytyväisuus oli huomattavasti pienempi. Eurooppalaisista naisista vain 16 prosenttia koki olonsa hyväksi ja tyytyväiseksi yhden illan jutun jälkeen. Amerikkalaisten naisten kohdalla määrä ei juuri poikennut ja heistäkin vain 18 prosenttia oli tyytyväinen seuraavana aamuna. Tilastojen perusteella miehet voivatkin siis päätellä, että nainen tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan aamulla pettynyt edellisen yön tapahtumiin yhden illan jutun jälkeen.