Oulun poliisilla kiireinen yö: ”3 tyttöä näyttänyt keskaria ohikulkijalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilinen koulujen päättäjäispäivä työllisti poliisia ympäri maata perinteiseen tapaan jonkin verran, kun aurinkoinen keli sai nuoret juhlimaan kesäloman alkamista. Alkoholin käyttäminen oli selvästi vähentynyt takavuosiin, mutta esimerkiksi Oulussa poliisilla riitti kiirettä.

Oulun poliisi käynnisti eilen Twitter-rallin, eli ryhtyi ilmoittamaan tehtävistään Twitterissä 12 tunnin ajan, eli kello 15.00 – 03.00 välisen ajan. Rallista eilisen illan ja viime yön tapahtumia oli helppo seurata lähes reaaliajassa.

– Kestilässä 3 tyttöä näyttänyt keskaria ohikulkijalle, Oulun poliisi raportoi.

Yksi poliisin twitteistä nousi kuitenkin ylitse muiden, sillä siinä raportoitiin kolmen tytön tehneen niin tuhmasti, että joku oli soittanut teosta hätäkeskukseen. Alle on koottu parhaimmistoa päivityksistä.