Mikä tuuri! Paperilennokki liiteli takaisin heittäjälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen lapsi on askarrellut paperilennokkeja elämänsä aikana. Kaikki paperisia lentokoneita valmistanut tietää, että lennokin matka on yleensä kovin lyhyt, ja se liitelee muutamassa sekunnissa maahan. Se, että lennokki palaa takaisin heittäjänsä käteen, on todellinen sattumankauppa.

Nettiin muutama vuosi sitten ladattu video on lähtenyt uusintakierrokselle viraalina. TOMistheTOM on julkaissut videon, jolla nähdään ehkäpä yksi kaikkien aikojen komeimmista paperilentokoneen lennoista. Mies heittää paperilennokin ilmaan tavallisesti.

Sen sijaan, että lennokki osuisi katossa oleviin ilmastointiputkiin tai lamppuihin, kaartaa askartelukone sujuvasti niiden välistä. Sen jälkeen lennokki kääntyy takaisin heittäjäänsä päin, ja kuin ihmeen kaupalla, laskeutuu takaisin hänen käteensä. Videon katseluarvoa lisää taustalle editoitu R. Kellyn kappale I Believe I Can Fly.