Khloe Kardashian sai ystävänsä kiinni – varasti vaatteita tuhansilla dollareilla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashianilla on paljon hyviä ystäviä, joihin hän luottaa ja jotka hän uskaltaa päästää omaan sisäpiiriinsä ja hektiseen elämäänsä mukaan. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että yksi ystävistä ei ole ollutkaan luottamuksen arvoinen, koska nainen on huomannut, että häneltä on varastettu tuhansien dollarien arvosta vaatteita.

Khloe Kardashian kyseli Twitterin kautta faneiltaan mitä hänen pitäisi tehdä tällaisessa tilanteessa kun ystävä on jäänyt varkaudesta kiinni. Kardashian pohtii, että tulisiko hänen hoitaa asia oikeusteitse vai yksinkertaista katkaista kaikki yhteydenpito ystävään ja jättää asia Jumalan hoidettavaksi.

Khloe Kardashian ei ole vielä TMZ-sivuston mukaan tehnyt ystävästään rikosilmoitusta. Tämän hetkisten tietojen mukaan ystävä on ostanut itselleen vaatteita Kardashianin luottokortilla, minkä lisäksi Kardashian epäilee ystävän vieneen useita muotisuunnittelijoiden lähettämiä vaatteita, jotka ystävän oli ollut määrä toimittaa Kardashianille.