Tom Cruise riskeerasi henkensä täydellisen selfien vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevaa The Mummy -elokuvaa tähdittävän Tom Cruisen tiedetään tekevän vaarallisetkin stunttinsa itse. Nyt tähti on paljastanut olevansa valmis riskeeraamaan henkensä jopa näyttävän selfiekuvan vuoksi.

The Mummy -elokuvan näyttelijät ja kuvausryhmä lensivät kuvausten välissä helikopterissa 600 metrin korkeudessa Namibian aavikon yläpuolella. Näyttelijä Courtney B. Vancen mukaan kopterissa olijoita oli kielletty ottamasta yläilmoista kuvia. Cruise ei kuitenkaan ottanut kieltoa kuuleviin korviinsa.

– Ollessamme helikopterissa Tom Cruise sanoi: ”Haluatteko ottaa vähän kuvia?”. Se oli hauskaa. Hän roikkui helikopterista ottaen selfieitä ja kuvia meistä, näyttelijä kuvaili USA Today -lehdelle.

– Halusin vain saada hieman erilaisen kuvan. Säädin tuvavyötäni tarpeeksi löysäksi roikkuakseni sen varassa, Tom Cruise paljasti.

Cruisen hoela Sofia Boutellan, Annabelle Wallisin ja Russell Crowen tähdittämä The Mummy saa Siuomen ensi-iltansa 9. kesäkuuta. Muumion kirouksesta on aikaisemmin nähty elokuvia muun muassa vuosina 1932, 1959 ja 1999.