Vihainen mies vei 100 lutikkaa kaupungintaloon – jouduttiin sulkemaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Mainen osavaltiossa sijaitsevan Augustan kaupungintalo jouduttiin taannoin sulkemaan akuutin tuholaisongelman vuoksi. Paikalle saapunut vihainen mies oli nimittäin vapauttanut rakennukseen 100 lutikkaa.

Mies oli yrittänyt saada kaupungilta apua ludeongelmaansa, mutta hakemus hylättiin. Tästä suivaantuneena mies iski kaupungintalon vastaanottovirkailijan tiskiin mukin täynnä eläviä lutikoita. Hyönteiset lähtivät nopeasti leviämään ympäri toimistoa.

– Ne ovat nyt teidän ongelmanne, miehen kerrotaa nhuutaneen.

Rakennus suljettiin nopeasti ja tuholaistorjujat hälytettiin paikalle. Central Maine -uutissivuston mukaan poliisit ovat sittemmin paikantaneet lutikat vapauttaneen miehen. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, minkälaisesta rikoksesta häntä tullaan syyttämään.

Yleensä yöaikaan liikkuvat lutikat lukeutuvat yleisimpiin syöpäläisiin. Ne imevät ihmisten verta, mutta eivät yleensä ole vaarallisia tai levitä haitallisia tauteja.