Sara Siepin koskettava kirjoitus: ”Kun kaikki on julkista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Sieppi tunnetaan kauniina Miss Suomena, joka on aina iloinen, lempeä ja tällä hetkellä myös hyvin rakastunut ja onnellinen poikaystävänsä Roope Salmisen kanssa. Nyt Sieppi julkaisi kuitenkin liikuttavan kirjoituksen siitä miten häntä on tällä hetkellä kohdeltu hyvin huonosti tuntemattomien ihmisten ja median toimesta.

Sara Sieppi kirjoitti blogiinsa kirjoituksen siitä millaista hänen elämänsä on nyt kun kaikki on julkista. Sieppi kertoi olleensa ulkomailla viikon, minkä jälkeen hän sai huomata lehtien jostain syystä kirjoittaneen, että hän ja Salminen ovat eroamassa. Myös naisen raha-asioita on riepoteltu lehdissä ja hänet on sosiaalisessa mediassa leimattu kiusaajaksi yhden kärkkään kommentin kirjoitettuaan.

Sieppi kertoi myös pelottavista kokemuksistaan omassa asuintalossaan, jossa naapuri oli jättänyt rappuun viestin: ”Sieppo pois tästä talosta”. Myös hänen muuttoaan oli valokuvaajien toimesta seurattu ja hänen uusi asuinpaikkansakin oli julkaistu lehdissä.

Sara Sieppi kirjoitti surullisena tekstinsä lopussa; ”Jos postaisin kuvan nyt Instagramiin se olisi sellainen, missä mä itken”. Voit käydä lukemassa Siepin koskettavan kirjoituksen julkisuuden tuomista negatiivisista asioista kokonaisuudessaan täältä.