Suuri pettäjäkysely: Naiset haaveilevat seksistä naapurin kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioliiton ulkopuolista seuraa tarjoileva pettäjäsivusto Gleeden on toteuttanut kyselyn 8.000 käyttäjälleen. Kyselyssä tiedusteltiin naisten fantasioita pettämiseen liittyen sekä sitä, kenen kanssa he ajautuisivat mieluiten vieraisiin lakanoihin.

Peräti 62 kyselyyn vastanneista naisista myönsi, että on haaveillut seksistä naapurissa asuvan miehen kanssa. Pettäjäsivuston käyttäjistä 31 prosenttia tunnusti jopa kokeilleensa aktia lähellä asuvan herran kanssa. Suurin osa naapurin kanssa suoritetuista syrjähypyistä oli kyselyn mukaan yhden yön juttuja.

Kuitenkin kuusi prosenttia vastanneista on säännöllisessä seksisuhteessa naapurinsa kanssa. Naapureistaan fantasioivat naiset kiihottuvat uutuuden viehätyksestä, mutta myös siitä, että heillä olisi yhteinen salaisuus lähellä asuvan henkilön kanssa, Daily Star uutisoi.