Tässä on tosimiesten asuntovaunu! Liikkuu myös maastossa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Kesä on karavaanareiden kulta-aikaa. Teitä pitkin asuntovaunuineen porskuttavat perheet kiertävät leirintäalueita joko Suomessa tai ulkomailla. Australialainen Bruder on tuonut markkinoille asuntovaunun, joka soveltuu erityisesti haastaviin olosuhteisiin kuljetettavaksi.

Mikäli ei halua taittaa kesälomamatkaansa asfalttiteitä pitkin ajellen, kannattaa auton peräkoukkuun kiinnittää Bruder Expedition EXP-6 asuntovaunu. Kyseessä on ultimaalinen majoitustila retkeilijöille. Asuntovaunussa on leveä parisänky, ulkopuolelle avautuva keittiönurkkaus ja täysivarusteltu kylpyhuone.

Luksusluokan asuntovaunuun mahtuu kuusi henkilöä nukkumaan. Yhtiö kehuu, että asuntovaunussa on myös runsaasti säilytystilaa perheen matkatavaroita varten. Vaunun parhain ominaisuus on kuitenkin se, että karavaani kulkee likimain missä tahansa maastossa vaivattomasti.