Legendaarinen Kanuunankuularalli-elokuva tehdään uusiksi

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanuunankuularalli-elokuva oli yksi 1980-luvun ikonisimmista menestyselokuvista, sillä vauhdikkaan autoelokuvan pääosissa nähtiin harvinaisen nimekäs joukko supertähtiä. Nyt on vahvistunut, että elokuva tehdään uudelleen. Elokuva perustuu todelliseen Cannonball Run -tapahtumaan, joka elvytettiin Yhdysvalloissa viime vuonna noin 30 vuoden tauon jälkeen.

Vuonna 1981 ensi-iltansa saaneen Kanuunankuularalli-elokuvan pääosissa nähtiin aikansa suurimmat supertähdet Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett, Dom DeLuise, Jackie Chan, Dean Martin ja Sammy Davis Jr. Elokuvassa ajetaan autoilla kilpaa Yhdysvaltojen halki laittomasti ja ilman sääntöjä, joten kommelluksia riittää.

Staran tietojen mukaan elokuvan uusintaversio on ollut työn alla jo vuosien ajan, ja sitä oli alunperin määrä kuvata viime vuoden Cannonball Run -tapahtumassa, jossa Stara oli mukana ainoana eurooppalaisena mediana. Kuvaukset kuitenkin siirtyivät. Katso alta Staran raportti viime vuoden Cannonball Run -tapahtumasta ja tapahtuman johtaja Steve Goldfieldin haastattelu.

Elokuvaan kiinnitettiin jo aiemmin ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi Etan Cohen, mutta nyt hänet on vaihdettu. Warner Bros. nimittäin neuvottelee parhaillaan pestistä ohjaaja Rawson Marshallin kanssa, Deadline uutisoi. Käsikirjoittajiksi ovat ehdolla Thomas Lennon ja Robert Ben Garant.