Stressi sai Demi Mooren etuhampaat putoamaan

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Demi Moore oli Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vieraana ja kertoi, että hänen etuhampaansa olivat aiemmin lähteneet irti. Moorella oli myös hauska kuva mukanaan, jossa nähdään naisen valloittava ja tällä kerralla myös melko huvittava hymy ilman etuhammasta.

Stressi on syynä moniin sydänsairauksiin ja yleisen terveyden huononemiseen. 54-vuotiaan Demi Mooren mukaan stressi oli myös syynä siihen miksi hänen etuhampaansa irtosivat. Demi Mooren mukana olleessa kuvassa naiselta puuttuu vain yksi hammas, mutta lopulta kumpikin etuhammas oli naisen mukaan irronnut.

Demi Moore kertoi, että hänen lapsensa olivat olleet innoissaan äidin hauskasta hampaattomasta hymystä. Lasten mukaan Demi Moore oli näyttänyt ilman etuhampaita inhimillisemmältä ja haavoittuvaisemmalta kuin täydellisen hammasrivistönsä kanssa.