Tyttöä haukuttiin liian lihavaksi bikineihin – hänen vastauksensa on puhdasta kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ylipainoiset naiset eivät monien mielestä sovi lainkaan bikineihin, sillä heidän tulisi verhota suuri vartalonsa mieluummin uikkareihin. Tällaisista kommenteista joutui kärsimään aikansa myös suosittu tubettaja Loey Lane, joka on tehnyt monet videoistaan uimapuvuissa.

Nyt hän on julkaissut bikineissä tekemänsä videon, jossa hän kertoo saaneensa edellä mainittujen kaltaisia viestejä siitä, etteivät lihavat tytöt saisi käyttää bikineitä. Hän haluaa kuitenkin videollaan saada tämänkaltaiset viestit loppumaan kertaheitolla, joten hänen vastauksensa kiusaajille on puhdasta kultaa.

Loey Lane listaa videollaan syitä miksi myös ylipainoiset tytöt voivat vapaasti käyttää bikineitä niin halutessaan. Samalla hän ihmettelee, ettei laihoja ihmisiä pyydetä vaihtamaan bikineitään uikkareihin. Hänen mukaansa ihmisten aivot eivät kykene prosessoimaan, että laiha ihminen on bikineissä. Tyrmäyksen saa myös väite siitä, että ylipainoiset markkinoivat ylipainoa muille.