Vauvan hekotus ihastuttaa – saa muutkin nauramaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvan nauraminen ja hymyileminen saa aina kaikki lähellä olevatkin hyvälle mielelle. Vauvojen nauru on niin aitoa ja hellyttävää, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan.

Pienet lapset löytävät yllättävistä asioista hauskoja puolia ja saavat monesti aikuisetkin näkemään ympäristönsä hieman eri tavalla. Nyt videolla ihastuttaa pieni vauva, jonka nauru on aivan omaa luokkaansa. Bronx-nimisen pojan hekotus on todella valloittavaa ja saa helposti muutkin nauramaan.

Bronx-vauvaa on kuvattu videolle, kun vauva on istuskellut syöttötuolissaan ja seurannut vieressä olevan henkilön huvittavia eleitä ja liikkeitä. Bronx katselee iloisesti henkilöä, joka vauvaa yrittää viihdyttää. Vauva hekottelee silmät kirkkaina ja näyttää siltä kuin hänen edessään pyörisi hauskin komediaelokuva.