Kissa jumiutui matkalaukkuun – omistaja kuvasi koomisen näyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat luontaisen uteliaisuuden ansiosta kotiin ilmestyneet uudet esineet ja kolot päätyvät todennäköisesti niiden tukimusretkien kohteeksi. Tämä johtaa tietenkin toisinaan yllättäviin ja koomisiin tilanteisiin.

Youtuben America’s Funniest Home Videos -kanavalla jaetulla videolla uteliaisuus on päätyä kissan kohtaloksi. Eläin päättää tutkia omistajansa leopardikuvioista matkalaukkua kiipeämällä sen sisään, mutta jääkin jumiin puolitiehen.

Kissa jäi roikkumaan suuaukosta häntä, takapuoli ja takajalat laukun ulkopuoellla koomisen näköisesti. Lopulta tilannetta kuvannut omistaja päätti auttaa kissaa, ja näin ollen eläin pääsi jatkamaan tutkimusretkeään matkalaukun syövereihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat