Fifth Element -elokuvafanien lempikappale on tässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bruce Willisin ja Milla Jovovichin kulttimaineeseen noussut tieteiselokuva The Fifth Element – puuttuva tekijä ilmestyi jo vuonna 1997. Elokuva sijoittuu 2200-luvulle, jossa Leeloo-yliolento ja Korben Dallas -niminen taksinkuljettaja pelastavat maapallon.

Nyt elokuvan repliikeistä on koottu kappale. The Fifth Element Remix -kappale toimii yllättävän hyvin, ja sitä voisi kuvitella kuunneltavan yökerhoissa ja tanssilattioilla. Biisin miksannut Eclectic Method on toteuttanut samanlaisia biisimiksauksia useista muista elokuvista, kuten Star Warseista, Tedistä ja Matrixista.

The Fifth Element on edelleenkin monen lempielokuva, koska se yhdistää taitavasti huumoria ja toiminnallista tieteisfantasiaa. Alkuperäisen elokuvan tuotanto on ranskalainen ja sen on ohjannut Luc Besson. Besson aloitti elokuvan kirjoittamisen 16-vuotiaana ja se sai ensi-illan hänen ollessaan 38 vuotta.