Jay-Z julkaisee uuden albumin – vaihtoi jälleen nimensä kirjoitusasua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Jay-Z on ilmoittanut julkaisevansa uuden 4:44-albuminsa kesäkuun lopussa. Samalla tähti on jälleen muuttanut taiteilijanimensä kirjoitusmuotoa, tällä kertaa täysin isoilla kirjaimilla kirjoitettavaksi.

30. kesäkuuta ilmestyvä 4:44 tullaan julkaisemaan ainakin alkuun ainoastaan tähden omistamassa Tidal-suoratoistopalvelussa. Samaan aikaan julkaistaan myös samanniminen Mahersahala Alin ja Danny Gloverin tähidttämä elokuva. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko kyseessä olemaan Beyoncen Lemonaden kaltainen visuaalinen albumi vai erillinen lyhytelokuva.

Entertainment Weekly -lehden mukaan räppärin nimi tulee olemaan uuden albumin myötä JAY-Z. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun tähti vaihtaa nimensä kirjoitustyyliä. Alun perin se oli Jay-Z, myöhemmin puolestaan Jay Z ilman väliviivaa.

Huhut tulevasta 4:44 albumista alkoivat kiertämään kesäkuun alussa mystisten mainosten ansiosta. Räppärin viimeisin soololevy oli vuonna 2013 julkaistu Magna Carta Holy Grail.