Jen Selter rohkeana rannalla: ”Anteeksi isä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo 11,4 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Seuraajien valtavan määrän syy selviää kaunottaren somekuvista. Tuoreimmissa otoksissa Jen poseeraa muun muassa takapuoli pystyssä rannalla. Kuvansa yhteydessä Selter pyytää poseerausta isältään jo valmiiksi anteeksi. Kuvasta tuli nopeasti jättihitti, sillä siitä on tykätty jo lähes 420.000 kertaa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

Sorry dad

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Just trying to IG model on a bathtub because my sister said it looked cool… how did I do? 🛀🏻 😂

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Someone said they will deliver me a special box of donuts if this pic gets 3,000 comments…

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Well hello May! New blog post up on the website 💋

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on